ACCESSOIRES

!
Revoblend
1 à 2 werkdagen
Revo Tool spatel

Revo Tool

Speciaal ontworpen voor de blenderkan van de Revoblend. Siliconen spatel met stevig houten handvat.

De RevoTool is een praktisch hulpmiddel bij het dagelijks gebruik van de Revoblend. De spatel (silikonen met stevige, lange houten greep) is op maat gemaakt voor de Revoblend blenderkan. Om moeiteloos en compleet de geblende inhoud uit de blenderkan te spatelen. Ongeacht of het om dikvloeibare smoothies en sauzen of pesto's gaat of om raw food ijs en stevige pasta's zoals notenboter.

Lengte 32,2 cm

Revoblend
1 à 2 werkdagen

Revo2Pads

Superkrachtige motoren produceren bij zeer hoge rotatiesnelheden, die nodig zijn voor een grondig geblenderd resultaat, overtonen en frequenties die soms als onaangenaam worden ervaren. De trillingen worden overgedragen naar het werkblad (bijv het aanrechtblad), waar ze tot ongewenste resonanties kunnen leiden. Als het hoge frequentiebereik wordt uitgefilterd, biedt dat een aangenamer werkgeluid. Zowel de schokgeluiden als gevolg van de trillingen als de hoge frequenties bij hoge toerentallen worden door de Revo2Pads gedempt.
Een set Revo2pads bestaat uit een 6mm sterke mat van caoutchouc (antivibe) en een 8mm sterke mat van zuiver scheerwol (akoestische mat).
Formaat: 23 bij 24 cm.
Revo2pads zijn speciaal voor de Revoblend ontwikkeld. Ze zijn ook te gebruiken voor blenders van andere merken en fabrikanten.