rb 500 rood
REVOBLEND Raw Power

Een nieuwe generatie professionele hogesnelheidsblenders met krachtige motor, Sixwave RevoBlades messen, grote stabiliteit. Als je met deze machine gewerkt hebt weet je : dit is raw power.

En de smaaknuances van je ingrediënten gaan in het krachtenspel  NIET verloren: je kunt met de Revoblend sublieme smaakcombinaties maken; en dit geldt zeker voor groene smoothies. Met een ongelooflijk korte blendduur (bijv 1 blenderkan groene smoothie met fruit, dadels, gember, geelwortel, eetbare wilde planten in 30 seconden lobbig geblenderd), wat ten goede komt aan smaak en behoud van voedingswaarde. 

Sixwave RevoBlades - een nieuwe generatie messen

Moderne blenders hebben veelal gladde messen. Niet alle producten laten zich echter met een glad mes optimaal snijden: denk aan brood met een taaie korst of aan taaie grassen.

Het messenblok van de nieuwe REVOBLEND bestaat uit zes messen, SIXWAVE REVOBLADES, met golfsnede en sikkelvorm. Met deze vorm van de messen zijn o.m. taai bladgroen (denk aan eetbare wilde planten) en cacaobonen veel gemakkelijker fijn te maken; de blendtijd wordt met deze messen ingrijpend verkort. De messen zijn gemaakt van Japans edelstaal.

Krachtige motoren - 1390 Watt (RB-390) en 1500 Watt (RB-500)

De REVOBLEND turboblenders hebben krachtige motoren tot 1500 Watt, om aan de eisen voor de bereiding van rauwe en groene voeding te voldoen. Door de combinatie van hoge toerentallen en de efficiënte SIXWAVE REVOBLADES wordt natuurlijke, ongekookte, vitale en lichtverteerbare voeding in een handomdraai bereid.

 

Ruime bodem van de blenderkan (geen verspilling)
en robuuste sokkel

De blenderkan van de REVOBLEND is onderin ruim genoeg om de bodem moeiteloos leeg te spatelen, zonder dat het messenblok in de weg zit.  Bovendien is de voet ofwel sokkel voor de blenderkan en de koppeling versterkt, om de trillingen te minimaliseren en te verzekeren dat het geheel, ondanks het krachtenspel, stevig blijft staan.

 

Lees verder over de REVOBLEND 390
Lees verder over de REVOBLEND 500

 

 

 

!