Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

Info

Omdat we alvast willen beginnen...

...Wij zijn ervan overtuigd dat voeding direct uit de natuur een van de meest over het hoofd geziene aspecten van onze huidige levens, opvoeding en onderwijs is. Zodra je van het asfalt of beton afstapt (en hier en daar zelfs tussen de tegels) is de kans groot dat je op een paardenbloem of een madeliefje trapt. Ai! Natuur is eetbaar!

Wat een feest om te ontdekken dat voeding niet persé in een verpakking hoeft te zitten! Wanneer je je omgeving/tuin/natuur gaat zien als een levende, voedende omgeving (en niet langer als slechts een materieel decor) liggen vrijheid, vitaliteit en vreugde op de loer. Nature meets nurture!Hoe meer mensen dit gaan beleven, hoe groter onze gezamenlijke passie zal worden om de biodiversiteit te handhaven en hopelijk weer te vergroten, hoe moeitelozer we onze 'voetafdruk' verkleinen, hoe minder we afhankelijk zijn van externe factoren.

Vergeten kennis

We horen constant dat de behoefte om hierover te leren groot is. We zouden het liefst zoveel mogelijk kennis op dit gebied op laagdrempelige/laagkostige manier beschikbaar maken voor iedereen die hierover zou willen leren, met onze uitgeverij Schildpad Boeken.

Als je overweegt een hogesnelheidsblender aan te schaffen, weet dan dat je, als je deze bij ons koopt, het voor ons eenvoudiger maakt om met die andere activiteiten laagdrempelig/-kostig te gaan werken.

Waarom deze site?

Steeds meer mensen kiezen ervoor zich te voeden met natuurlijke, ongekookte voedingsmiddelen. Voor het daadwerkelijk openbreken van de celwanden van de levenskrachtige verse voeding is een hogesnelheidsblender (wij noemen het een gezonde blender) vrijwel onmisbaar. Met een hogesnelheidsblender heb je de mogelijkheid om fruit, noten, cacaobonen, quinoa, groenten en wilde eetbare planten fijn te malen, en de vezels open te breken zodat de anders moeilijk verteerbare bouwstoffen uit deze voedingsmiddelen bewaard blijven en door het lichaam gemakkelijk opgenomen kunnen worden.

Onze site is ontstaan uit een verlangen om hogesnelheidsblenders aan te bieden in nog een andere prijsklasse dan de welbekende topmerken Vitamix en Blendtec, omdat we vinden dat natuurlijke voeding voor iedereen haalbaar zou moeten zijn. Bovendien zijn er inmiddels innovatieve alternatieven. Eén van deze revolutionaire alleskunners is de Revoblend.
De
Revoblend was
de eerste om de hogesnelheidsblender te voorzien van golfmessen die speciaal zijn ontworpen voor taaie vezelige voedingsmiddelen. De Revoblend is nog steeds de enige waarbij de tijd die nodig is om groene bladeren fijn te maken en de celwanden open te breken ongelooflijk kort is, waarmee het voedingsstoffengehalte zo hoog mogelijk blijft, en de smaaknuances het optimaalst bewaard.  Dat verschil wordt het duidelijkst bij groene smoothies en soepen, met name als daarin vitaalstoffenrijke eetbare wilde planten worden gebruikt. 

Bij de Revoblend heb je bovendien maar 1 blenderkan nodig voor zowel natte als droge ingrediënten. Dus zelf rijstmeel maken voor je kimchi, of amandelmeel of gemalen lijnzaad: de Revoblend doet het allemaal, in een mum van tijd.